Klassisk Rundreise Sri Lanka (7 netter / 8 dager)

 • Avreisested
  Norge
   
 • Reisemål
  Sri Lanka
   
 • Varighet
  8 dager
   
 • Avreise fra
  01-09-2018
   
 • Avreise til
  30-11-2019
   
 • Overnatting
  Hotell
   
 • Transport
  Kun overnatting
   
 • Priseksempel fra 
  12.500,-
   

Dette er en av de mest populære rundreisene på Sri Lanka, hvor du får med deg Sri Lankas høydepunkter fra bylivet, kultur, natur og dyreliv. En perfekt kombinasjon med Maldivene eller med et opphold på et strandhotell på Sri Lanka.

Dag 1:
Ankomst Colombo. Ankomstservice og transport fra flyplassen til Cinnamon Grand Hotel i hovedstaden Colombo. Bysightseeing på ettermiddagen. Overnatting på Cinnamon Grand Hotel.

Dag 2:
Avreise til den historiske byen Anuradhapura, hvor Sinhala kongene styrte fra år 380 f.kr – ca. 620 e. kr. Etter lunsj på Miridiya Hotel er det sightseeing i Anuradhapura, før turen går videre til Sigiriya. Middag og overnatting på Amaya Lake Hotel.

Dag 3:
Etter frokost fottur til Sigiriya Rock, et 200 meter høyt berg. Lunsj på hotellet før sightseeing i Polonnaruwa, hvor det medivalske kongedømme hersket fra det 11. – 13. århundre. Middag og overnatting på Amaya Lake Hotel.

Dag 4:
Etter frokost går turen til tempelet Dambulla, som ligger på en høyde 100 moh, før reisen fortsetter til Kandy, Sri Lankas kulturelle hovedstad. Underveis er det også lagt inn besøk på en batikkfabrikk og en krydderhage. Etter innsjekk og lunsj på Amaya Hills Hotel i Kandy er det bysightseeing, hvor dere bl.a. besøker Buddhas tann i ”the Temple and the tooth” og et lokalt danseshow. Middag og overnatting på Amaya Hills Hotel.

Dag 5:
Etter frokost går turen til Pinnawela, med et besøk på et barnehjem for elefanter. På vei tilbake til Kandy er det lagt inn et besøk i den kjente Peradeniya Botaniske Hage. Sen lunsj på Amaya Hills. På ettermiddagen sightseeing i Kandy. Middag og overnatting Amaya Hills Hotel.

Dag 6:
Etter frokost avreise til Nuwara Eliya. Underveis er det lagt inn et besøk på en te-plantasje. Innsjekk og lunsj på Tea Factory Hotel. Sightseeing i Nuwara Eliya på ettermiddagen. Middag og overnatting på Tea Factory Hotel.

Dag 7:
Etter frokost går turen ut mot kysten, og byen Hambantota. Innsjekk og lunsj på Yala Village Hotel. Jeepsafari i Yala National Wildlife Park, hvor man bl.a. kan se elefanter, leoparder og bøfler. Middag og overnatting på Yala Village Hotel.

Dag 8:
Etter frokost går turen langs kysten til byen Galle, hvor det er lagt inn et besøk på Galle Fort, bygget av nederlenderne i 1663. Lunsj på Lady Hill. Glass bottom ride for å se på korallene i Hikkaduwa. Turen går så videre til Beruwela / Bentota for opphold på badehotell, evt. tilbake til Colombo og avreise til Maldivene eller hjem.

Rundreisen inkluderer: Overnatting i dobbeltrom på 4-stjerners hoteller, engelsktalende sjåfør / guide, A/C kjøretøy, fullpensjon, inngangspenger til de nevnte attraksjoner / severdigheter.
 

Flyreisen kommer i tillegg.