Minirundreise Sri Lanka (3 netter / 4 dager)

 • Avreisested
  Norge
   
 • Reisemål
  Sri Lanka
   
 • Varighet
  4 dager
   
 • Avreise fra
  01-10-2014
   
 • Avreise til
  16-10-2020
   
 • Overnatting
  Hotell
   
 • Transport
  Kun overnatting
   
 • Priseksempel fra 
  7.000,-
   

Denne rundreisen tar dere med på en kort reise på Sri Lanka. Perfekt for de som ønsker å oppleve dyrelivet eller bare vil ha en smak av dette nydelige landet!

Dag 1:
Ankomst Colombo. Ankomstservice og transport fra flyplassen til Hill Country. Ved ankomst begynner en guidet tur av Nuwara Eliya, som er området hvor den mest berømte Ceylong teen blir produsert. Besøk en te fabrikk og en te-plantasje, se hvordan teblader til slutt ender opp i en rykende varm kopp te. Ikke glem å få med deg noen ferske pakker med te på veien ut.
Overnatting på Grand Hotel.
 
Dag 2

Etter frokost starter turen til Yala/Tissamaharama. Reis med et lokaltog, hvor turen i fjellene er et stort høydepunkt. Ved ledig kapasitet, kan du sitte på observasjonsdekket på toget. Togene er enkle i standard, og går veldig sakte, men du vil oppleve en vakker utsikt over fjellene og te hager som nesten vil ta pusten fra deg. Dette er også en fin mulighet til å omgås lokalbefolkningen. Så er det kveldsbesøk til Kataragama tempelet. Dette er et en hellig by med flere religioner. Her finnes det et buddhist-tempel, Hindu alter og en muslims moske.
Overnatting på The safari.
 
Dag 3
På morgenen er det satt opp en eksklusiv Jeep-safari i Yala Nasjonalpark. Dette er den største nasjonalparken i Sri Lanka, og er hjemmet til ville elefanter, villsvin, ville bøfler, leoparder, bjørner, rådyr og krokodiller. Du vil også få se store flokker med både lokale og migrerende fugler.
Deretter er det avreise til Bentota / Kalutara. På veien stoppes det for en sightseeing av Galle Fort og By. Dette er en by med en perfekt blanding mellom fortid og nåtid. Galle Fort ble først bygd av Portugisere på 1600-tallet og deretter modifisert av de nederlandske i løpet av 1700-tallet. Fortet er de best bevarte eksempler på 1700-tallets koloniale festninger og er på UNESCOs liste over verdens monumenter.    
Overnatting på Kalutara.
 
Dag 4 
Transport til flyplassen for avreise.


Rundreisen inkluderer: Overnatting i dobbeltrom på 5-stjerners hoteller, engelsktalende sjåfør / guide, A/C kjøretøy, halvpensjon, inngangspenger til de nevnte attraksjoner / severdigheter.

Prisen gjelder per person i dobbeltrom. Flyreisen kommer i tillegg.

Pristillegg i perioden 20.12.14- 15.01.15: Kontakt oss for tilbud!