Rundreise med golf Sri Lanka 5 netter / 6 dager

 • Avreisested
  Norge
   
 • Reisemål
  Sri Lanka
   
 • Varighet
  5 dager
   
 • Avreise fra
  01-09-2017
   
 • Avreise til
  19-11-2020
   
 • Overnatting
  Hotell
   
 • Transport
  Kun overnatting
   
 • Priseksempel fra 
  11.000,-
   
Denne rundreisen tar for seg noe av det mest spektakulære Sri Lanka har å by på, samtidig som du kan slå deg løs på 3 av de flotteste golfbanene på Sri Lanka.

Dag 1
Ankomst Colombo, og transfer til hotellet.
Ettermiddags-sightseeing i Colombo (Commercial Capital), en by rik på kultur og tradisjoner, med en blanding av mange etniske grupper og religioner.
Du kan nyte byen i ditt eget tempo, og ta inn den unike kulturen, atmosfæren og teste den spicy og velkjente maten.
 
Dag 2
Besøk Royal Colombo Golf Club, et fristed som ligger midt i hjertet av Colombo, omringet av boligområder og forretningsbygg. Stedet ble grunnlagt forover 300 år siden, og begynte som en 9 – hulls bane. I dag har dette blitt en 18- hulls par 71 bane.

Dag 3
Etter frokost går turen til Kandy. Her besøker du Pinnawala Elefant barnehjem, hvor over 70 elefanter fra babyer til voksne dyr blir tatt godt vare på. 
På ettermiddagen får dere en sightseeing i Kandy. På kvelden besøker du Tooth Tempelet og får oppleve en danseforestilling.

Dag 4
Etter ankomst til Nuwara Eliya, kan du spille golf på Victoria Golf Club.
Banen har en unik layout, med kuperte skråninger, plantet kokos og en majestetisk Jak skog, hvor du kan nyte en spektakulær utsikt over nærliggende fjell.
Deretter får turen videre til Hill Country.
 
Dag 5
Besøk Nuwara Eliya Golf Klubb, en av de eldste klubbene på Sri Lanka. Oppstartet på 1900 – tallet, med beliggenhet på fjellet på 2000 meter over havet. Dette er en Asias beste og mest utfordrende bane for spillere på alle nivåer.
På ettermiddagen er det satt opp en guidet tur i Nuwara Eliya, hvor den mest populære og kjente Ceylon teen er produsert. Besøk en te fabrikk og en te plantasje. Og ikke glem å ta med deg noen ferske pakker med te!
 
Dag 6
Transport til flyplassen for avreise
 

Prisen gjelder per person i dobbeltrom.
Pristillegg enkelte dager. Kontakt oss for eksakt pris på ønskede reisedatoer!